Участь української компанії Ozymuk Pharm у VIII Міжнародному конгресі «Інноваційні технології в гінекології, мамології та естетичній медицині»

20.11.2022 08:19

18 листопада 2022 року українська компанія Ozymuk Pharm взяла участь у VIII Міжнародному конгресі "Інноваційні технології у гінекології, мамології та естетичній медицині". Понад 1000 практикуючих лікарів гінекологів, акушер-гінекологів та мамологів прослухали доповіді провідних фахівців із Німеччини та України.

На особливу увагу заслуговує доповідь д.м.н., професора, завідувача кафедри акушерства та гінекології №3, заслуженого діяча науки і техніки Бенюка Василя Олексійовича та доповідь на тему «Профілактика рецидивів гіперпластичних процесів ендометрію в пременопаузі. Modern view», в якій зазначено, що «включення препарату Депапілін до базисної терапії гіперплазії ендометрію у жінок пременопаузального віку є патогенетично обґрунтованим у зв'язку з комплексним впливом компонентів препарату на екстрагонадний синтез естрогенів».

Українська компанія Ozymuk Pharm бере участь у передових дослідженнях вирішення проблеми рецидивів гіперпластичних процесів ендометрію.